Over Senns

Voor coaching- en adviestrajecten: van passie naar strategie.

​ Zelf doe ik niets liever dan het begeleiden van ondernemers bij het ontwikkelen, vertalen en uitvoeren van strategische plannen. Ervoor zorgen dat zij hun passie volgen, hun eigen route kiezen en meer geluk, balans en succes in hun werk bereiken. Dat maakt míj blij. En wat drijft jou? Samen achterhalen we je wensen, sterktes en doelen. Is je passie helder, dan wordt je strategische richting dat ook.

Strategiecoach en projectleider in één 

Strategiecoach én projectleider. Een bezinnende én praktische aanpak. Onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar zeldzaam als combinatie. Als manager leerde ik menselijke en managementproblematieken als geen ander te doorgronden en op te lossen. Als projectmanager begeleidde ik al vele marketing-, innovatie-, technische en commerciële projecten met succes. Je kunt daarom rekenen op een prima vertaling van passie naar strategie en van actieplannen naar praktijk.

Het verhaal achter mijn bedrijfsnaam

Senns is afgeleid van het Latijnse ‘sensus’. Sensus staat voor gevoel, besef, betekenis. Begrippen die als een rode draad door Senns lopen. Iedereen heeft een drijfveer. Ik help je graag om deze te benoemen en in te zien dat het volgen van je passie essentieel voor je werk is. Het geeft rust en balans. Werkplezier en zelfvertrouwen. Focus en authenticiteit. De missie van Senns? Gelukkigere en succesvollere ondernemers.

Dilemma´s waarbij ik je kan helpen

  • De zaken gaan goed, maar er verandert niet veel. Blijft dit goed gaan?
  • Zoveel ideeën. Welke kies ik en hoe vertaal ik deze in concrete plannen?
  • Wat moet de volgende stap worden? Wil ik verder groeien op dit pad?
  • Ik kom niet toe aan de dingen die ik het liefst doe. Wat doe ik hieraan?
  • Ik word niet goed begrepen en iedereen doet zijn eigen ding. Wat nu?
  • Alles is gestroomlijnd, maar er borrelen geen nieuwe ideeën meer op.
  • Mijn hoofd loopt over, maar ik kan er met niemand echt over praten.
  • Ik heb strategische plannen, maar kom maar niet toe aan de uitwerking.